Over ons

foto bus

Homeproof is een bedrijf dat actief is in zowel de particuliere als in de commerciele bouwsector in binnen- en buitenland. Het opfrissen van uw toilet of het vervangen van een kozijn tot een totale renovatie van uw huis/bedrijf, wij delen onze ruime ervaringen op de verschillende bouw disciplines graag met u!

Wij werken uitsluitend met ervaren specialisten op verschillende vakgebieden. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een bouwkundige, een elektricien, een loodgieter, een timmerman en een stukadoor.

Homeproof biedt u een bouwtotaal concept aan (van vergunning aanvraag tot aan sleutel klaar opleveren), welke wij laten aansluiten op uw specifieke woonwensen. Bij de renovatie is het eindresultaat leidend en de bouwtechnische aspecten worden hierop aangepast, op dien wijze dat de kwaliteit ten allertijden gewaarborgd blijft.  

In de communicatie met u als klant staat centraal: persoonlijke contact. Er is 1 aanspreekpunt op deze manier zijn we flexibel en kunnen we makkelijk anticiperen op tussentijdse wijzigingen. Homeproof zorgt  voor een fijne bouwervaring en wij maken graag van uw huis een thuis!

Homeproof from House to Home   

Slider shadow